• Gedurende de Modular Executive MBA in Public & Privat tijdens de module leiderschap en samenwerken heeft Willy mij samen met een groep van 4 andere deelnemers meegenomen in een de zoektocht - hoe om te gaan met vragen en dilemma’s in onze eigen werksituaties-. Ze heeft dit op een hele open, integere, persoonlijke en inspirerende manier gedaan. Ik dank haar voor de bijdrage die zij geleverd heeft aan mijn ontwikkeling en ik kijk met veel warmte en plezier hier op terug!

  Marc Kooij Senior Business Development Manager Strukton Worksphere
 • Willy is een professionele en inspirerende coach. Door haar persoonlijke aanpak heeft zij mij inzichten gegeven die ik dagelijks kan toepassen. Ik zou haar zeker aanraden!

  Marloes Puik Operationeel Directeur Specialties at Unique
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog op de agenda. Om een volgende stap in mijn ontwikkeling te maken ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij daarbij wilde begeleiden. Via een oud-collega ben ik in contact gekomen met Willy. Vanaf het eerste moment voelde ik mij thuis en ontstond er een prima samenwerking tussen ons beiden. Voor het grootste deel de verdienste van Willy en haar aanpak. Een aanpak waar ik in het begin best aan moest wennen. Ik dacht dat Willy de oplossingen zou aandragen (daarvoor heb ik toch een persoonlijke coach in de arm genomen!) maar het was aan mij om hiermee aan de slag te gaan. Achteraf gezien heeft dit extra inzichten opgeleverd, is het coachingstraject nog persoonlijker geworden en heeft het veel inspiratie en energie opgeleverd om mijzelf verder te ontwikkelen. Terugkijkend op het gehele coachingstraject kan ik concluderen dat ik blij ben dat ik zelf het heft in handen heb genomen en dat ik Willy op mijn zoektocht ben tegengekomen.

  Gert van Beek Global Procurement Category Director at Reed Elsevier
 • Dag Willy, je bent - samen met anderen - in staat gebleken om mij terug te laten gaan in mezelf en daar ontdekkingen te laten doen, die me persoonlijk enorm hebben geholpen en in de toekomst nog gaan helpen. En niet vanuit een dokter-patiënt relatie, maar vanuit een persoonlijke dialoog. Hartelijk dank daarvoor!

  Egbert den Engelsman Manager bedrijfsvoering at Woonzorgconcern IJsselheem
 • Ik heb Willy, tijdens module leiderschap en samenwerking (MBA FF) aan de Nyenrode Business Universiteit, leren kennen als een professionele coach die het beste in een groep en haar leden naar boven haalt. Met haar stimulerende, scherp prikkelende en persoonlijke werkwijze heeft ze mij weer een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling in persoonlijk leiderschap.

  Immie Boomgaardt Directeur at SHR en Dokstersdienst Duin en Bollenstreek
 • Tijdens een coachingstraject bij Willy heb ik in zeer ontspannen en prettige bijeenkomsten een aantal inzichten opgedaan waar ik privé en beroepsmatig iedere dag mijn voordeel mee doe. Grote complimenten voor de respectvolle, heldere en positieve manier waarop Willy de sessies vormgeeft. En veel dank voor de inspiratie, Willy!

  Joanne Zijlstra Adviseur at Pesant
 • Ik ben bij Willy een coachingstraject aangegaan omdat ik erachter wilde komen welke betekenis mijn huidige baan nog in mijn leven had omdat het steeds meer een dissonant in mijn leven lijkt te zijn als ik kijk wat mij op dit moment bezig houdt. En als dit het niet meer is, wat dan wel? Wat geeft mijn leven zin? En hoe kom ik uit deze dilemma's? Willy heeft me vooral laten zien dat door mezelf ambivalenter op te stellen en minder in zwart-wit te denken, ik meer vrijheid voor mezelf kan scheppen en er daardoor nieuwe mogelijkheden zullen ontstaan die me verder op weg helpen. Ze heeft me geholpen om op een goede manier ruimte voor mezelf te creëren zodat er nieuwe initiatieven kunnen ontstaan. Ik heb de begeleiding van Willy als zeer prettig en ondersteunend ervaren.

  Thecla Meester